Cadeau Inspiratie Feestdagen

Cadeau Inspiratie Feestdagen

CUS® Gepersonaliseerd kerstcadeau






Vier de feestdagen met CUS®

It’s the most wonderful time of the year! De feestdagen staan weer voor de deur - en we weten allemaal wat dat betekent: de mooiste outfits worden uit de kast getrokken en de lekkerste gerechten worden bereid, om er vervolgens samen met onze dierbaren van te genieten. Wat zo’n mooie avond helemaal afmaakt, is een gepersonaliseerd kerstcadeau. Zo een waarvan je wéét dat er over na is gedacht. Met CUS® laat je zien wat je geliefde voor jou betekent.

Kado kerst vrouw

Ben je op zoek naar een betekenisvol kerstcadeau voor je partner, je moeder of vriendin? Met een CUS® kerst sieraad maak je kenbaar wat de belangrijkste vrouw in jouw leven voor je betekent. Dankzij de betekenisvolle bedels die je voor je geliefde uitkiest, krijgt het kado kerst vrouw nog meer waarde. Iedere bedel heeft namelijk zijn eigen boodschap en verhaal. De CUS® sieraden zijn gemaakt van stainless steel, waardoor ze gegarandeerd een stijlvolle look hebben die mooi blijft.

Kerst cadeau vriendin samenstellen

Hoe creëer je dan zo’n gepersonaliseerd kerstcadeau? Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het gelukkig niet. Met CUS® stel je jouw unieke kado kerst vrouw in een handomdraai samen. Allereerst kies je een sieraad in goud- of zilverkleur: een strakke, stijlvolle snake armband bijvoorbeeld, of de grove schakelketting. Vervolgens kies je CUS® bedels uit die jij vindt passen bij je geliefde. Aan iedere bedel is een clicker bevestigt. Dit is een stainless steel ringetje die je met de hand open en dicht kunt doen, dus de ontvanger heeft geen gereedschap nodig om het kerst geschenk samen te stellen.

CUS® cadeauverpakkingen

Wat misschien wel net zo belangrijk is als het kerst cadeau vriendin, is het gevoel dat je geliefde krijgt bij het openen van een gepersonaliseerd kerstcadeau. Een stijlvolle cadeauverpakking is daarom een must. We got you! We hebben verschillende luxe cadeaudoosjes ontwikkeld. Voor de sieraden en de losse bedels zijn aparte ruimtes in het cadeaudoosje gecreëerd. Op die manier kun je zelf kiezen: ga je voor een armband met drie bedels, een ketting met één bedel, of heeft de ontvanger al een CUS® sieraad en kies je uitsluitend voor aanvullende bedels? Bovendien wordt iedere bedel bij het kiezen van een cadeauverpakking in een glazen buisje verpakt voor een extra luxe uitstraling. Zo ben je verzekerd van een bijzonder uitpakmoment!

CUS® bedels uitkiezen

We kunnen goed begrijpen dat je het een uitdaging vindt om de juiste bedels voor je kerst cadeau vriendin uit te kiezen. Gelukkig zijn er geen regels aan verbonden en is alles ‘goed’! Bij iedere sieraden hanger staat een uitgebreide beschrijving met de betekenis van het symbool, gesteente of de kleur. Op die manier kun je ontdekken welke betekenisvolle bedels het beste bij je geliefde passen en een gepersonaliseerd kerstcadeau creëren. Wil je vooral je liefde kenbaar maken? Kies dan bijvoorbeeld voor de rose quartz bedel, ook wel de steen van de liefde genoemd, als kerst sieraad. Combineer die met de pink bedel en de heart bedel voor liefde in overvloed. Gun je de ontvanger wat extra kracht en stabilieit? Ga dan voor de lava bedel, in combinatie met de black bedel en de tree of life bedel voor een krachtige betekenis. Op die manier kun je de bedels uitkiezen en samenstellen voor het ultieme kado kerst vrouw. Voor welke combinatie ga jij?

Free delivery

Bij bestellingen boven de €50,- is de verzending van je pakket gratis*