Natuursteen sieraden met betekenis | CUS®

Natuursteen sieraden met betekenis | CUS®

Unieke natuursteen sieraden van CUS®

Creëer persoonlijke sieraden van natuursteen

Ben jij ook zo gek op de betekenis van natuursteen sieraden? Trekt een specifieke steensoort je aandacht vanwege de schitterende kleur en de organische look, of krijg je er een bepaald gevoel bij? Dat snappen we als geen ander, want: same! Natuursteen komt voor in duizenden verschillende soorten en worden over de hele wereld gevonden. Deze cadeaus van moeder aarde bestaan in (bijna) alle denkbare kleuren. Hoe bijzonder is dat? Hieronder lees je meer over de verschillende soorten natuursteen, hoe natuursteen sieraden te maken en over de CUS® meaningful stones collectie, waaraan jij gegarandeerd je hart kunt ophalen.

CUS® natuursteen armband van zuivere kwaliteit

Doordat natuursteen sieraden zo populair zijn, is er veel namaak in omloop. Om er zeker van te zijn dat jij draagt wat je dénkt dat je draagt, hebben wij de CUS® meaningful stones collectie uitvoerig laten onderzoeken door mineraloog Hanco Zwaan. In het Nederlands Edelsteen Laboratorium in Naturalis ging iedere CUS® natuursteen hanger onder Hanco’s microscoop om grondig onderzocht te worden. Met zekerheid kunnen we je daardoor vertellen van welk gesteente jouw CUS® bedel gemaakt is en wat voor steen en verwerkt is in jouw natuursteen armband. Is het gesteente, op wat voor manier dan ook, bewerkt? Dan vertellen we je dat. ‘CUS you deserve transparency.

Natuursteen kettingen met betekenis

Wist je dat de bedels CUS® meaningful stones collectie uit zuiver gesteente bestaan? Op het slijpen en polijsten na, wat de bedels een schitterende glans geeft, is er dus niets mee gebeurd. Die prachtige diepblauwe kleur van de lapis lazuli bedel is dus écht natuurlijk, en ook met de helder paarse kleur van de amethyst bedel komt zo uit de natuur. Hierdoor zijn de bedels sterker dan bijvoorbeeld glazen bedels. Bovendien heeft ieder soort gesteente een eigen betekenis, wat jouw natuursteen sieraden extra bijzonder maakt. Wist je bijvoorbeeld dat de rose quartz bedel is gemaakt van de steen van de liefde? Van rozenkwarts wordt namelijk gezegd dat het je (zelf)liefde en empathie zou bevorderen, als je deze steen regelmatig bij je draagt. Hoe mooi is het dan om een natuursteen ketting met rozenkwarts samen te stellen?

Een andere populaire natuursteensoort is tijgeroog, van waar de tiger’s-eye bedel is gemaakt. Dit goudbruine gesteente heeft een schitterende glans, maar ook de betekenis is bijzonder: tijgeroog zou namelijk helpen bij het vinden van balans en het nemen van besluiten. Geen wonder dat een natuursteen armband van tijgeroog zo populair is! Een andere favoriet van velen is de labradorite bedel. Labradoriet is een donkergrijze steen die, wanneer je ‘m de juiste kant op houdt, een prachtige gloed in verschillende felle kleuren kan laten zien. Dit maakt de steen mysterieus van aard - en bovendien zou deze steen helpen bij het beschermen van je energie. Ben je benieuwd welke persoonlijke sieraden bij jou passen? Neem dan een kijkje bij de complete CUS® meaningful stones collectie om jouw favorieten te ontdekken.

 

Natuursteen sieraden samenstellen

Het samenstellen van persoonlijke sieraden met natuursteen is heel eenvoudig. Wist je hier bovendien dat je helemaal geen gereedschap voor nodig hebt? Om te beginnen kies je een CUS® sieraad uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stijlvolle snake ketting breed, of de schakelarmband met grove schakels? Vervolgens kies je jouw favoriete natuursteen hangers uit, die allemaal voorzien zijn van een clicker. Dit is een stainless steel ringetje dat je met de hand open en dicht kunt klikken, en zo gemakkelijk een natuursteen ketting kunt creëren. Op die manier kun je jouw favoriete natuursteen bedels met elkaar afwisselen, zodat ze passen bij jouw mood op dat moment.

Bovendien kun je de bedels heel mooi met elkaar combineren en zo verschillende persoonlijke sieraden maken. Wist je dat veel soorten natuursteen een goede aanvulling op elkaar zijn? Maak bijvoorbeeld een bedelarmband door de zilverkleurige schakelarmband te combineren met de rose quartz bedel, de rhodonite bedel, de amethyst bedel en blue lace agate bedel. Deze combinatie zorgt voor een zacht kleurenpalet en een kalmerende en bovendien liefdevolle werking. Gun je jezelf (of een ander) wat meer stabiliteit en moed? Kies dan voor de spot sodalite bedel, de lava bedel, de labradorite bedel en de dalmatian stone bedel. Deze stoere combinatie heeft een betekenis van moed, stabiliteit en bescherming, zodat jij meer plezier kunt hebben in het leven.

 

Onthoud vooral: er zijn geen regels tijdens het creëren van natuursteen sieraden. Kies de bedel waar jij je persoonlijk tot aangetrokken voelt, en lees de beschrijvingen om te ontdekken of deze hanger bij je past. Voor welke combinatie ga jij?

 

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de €50,- is de verzending van je pakket gratis*