Creëer je eigen unieke CUS® sieraad met een boodschap

Creëer je eigen unieke CUS® sieraad met een boodschap

Cadeau Inspiratie Feestdagen Lezen Creëer je eigen unieke CUS® sieraad met een boodschap 5 minuten Volgende Natuursteen sieraden met betekenis | CUS®

Bedels voor armband en ketting

Een symbool dat laat zien waar jij als uniek mens voor staat in het leven, hoe mooi is dat? Bij CUS® komt dat symbool in de vorm van een stijlvol sieraad waar je betekenisvolle bedels aan toevoegt of met elkaar afwisselt. Op die manier groeit het sieraad met je mee tijdens je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt de CUS® bedels eindeloos met elkaar combineren en afwisselen, precies hoe jij je op dat moment voelt. Hieronder vertellen we je meer over de betekenis van de bedels voor armband en ketting.

CUS® sieraden met betekenis in kleur

Als je wel eens van kleurenpsychologie hebt gehoord, dan weet je dat iedere kleur een bepaald gevoel geeft. Het is zelfs zo dat kleuren een emotionele herinnering bij je kunnen opwekken. De stijlvolle CUS® meaningful colours bedels zijn gemaakt van stainless steel en zijn verkrijgbaar in goud- en zilverkleur. Ook de vorm kun je kiezen: ga je voor een ronde bedel of een druppelvormige? Ieder hebben ze een hart van een sprekende kleur die geladen is met een bijzondere betekenis voor jouw gepersonaliseerde sieraden. Ben je benieuwd welke kleuren bij jou passen?
Als je voor vrolijkheid en creativiteit staat, dan passen de yellow bedel, de lilac bedel en de orange bedel perfect bij je. Of wens je jezelf (of iemand anders) wat extra kracht? Ga dan voor de red bedel en de black bedel, die staan voor energie en kracht. Als je vrijheid, balans en kalmte belangrijk vindt in het leven, kies dan voor de sky blue bedel, de green bedel en de blue bedel. Of wat dacht je van roze, de kleur van de liefde en empathie? Ontdek alle kleuren en hun betekenis van de CUS® meaningful colours collectie om jouw unieke sieraad met een boodschap te creëren.

Gepersonaliseerde sieraden met bedels

Naast kleuren zijn er ook veel symbolen die een speciale betekenis hebben. Sommige symbolen komen in verschillende culturen en overtuigingen terug, omdat ze zo’n sterke boodschap met zich meedragen. De CUS® meaningful signs collectie bestaat uit stijlvolle bedels met ieder een prachtige gravering, verkrijgbaar in goud- en zilverkleurig stainless steel. De CUS® meaningful signs mogen zeker niet ontbreken in jouw sieraad met een boodschap.
Ontdek welke signs het beste passen bij de betekenis die jij wilt uitdragen in jouw gepersonaliseerde sieraden. Als je persoonlijke ontwikkeling en kracht belangrijke waarden vindt, dan past de tree of life bedel goed bij jou. Of wat dacht je van geluk en bescherming, de betekenis van de evil eye bedel? De self love bedel spreekt voor zich: je bent perfect zoals je bent. Of ben je een echte dromer en barst je van de creativiteit? Ga dan voor de sun & moon bedel. Staat hoop centraal in jouw leven? Dan mogen de rainbow bedel en de star bedel niet ontbreken in jouw CUS® sieraad. Met welke signs voel jij een betekenisvolle verbinding?

Persoonlijke sieraden stel je zelf samen

Wist je dat het heel eenvoudig is om zo’n CUS® sieraad met een boodschap samen te stellen? Voordat je jouw favoriete bedels voor armband en ketting uitzoekt, kies je een stainless steel CUS® sieraad. Wat dacht je bijvoorbeeld van de goudkleurige schakelarmband, waaraan je aan iedere schakel een betekenisvolle bedel kunt hangen? Of kies voor de zilveren snake ketting breed, als je van een strakke look houdt. Bovendien kun je verschillende armbanden en kettingen met elkaar dragen voor een echte jewellery party. Iedere bedel is voorzien van een clicker, een stainless steel ringetje die je met de hand open en dicht kunt klikken. Op die manier kun je al jouw favoriete bedels voor armband en ketting met elkaar combineren, mixen en matchen.

Bedels voor armband en ketting combineren

Vind je het een uitdaging om een perfect setje te creëren dat precies bij je past? Snappen we, maar onthoud: er zijn geen regels voor persoonlijke sieraden! Alle bedels van de CUS® meaningful signs en de meaningful colours zijn met elkaar te combineren. Ook de CUS® meaningful stones passen hier prachtig bij. Dit zijn bedels gemaakt van betekenisvol natuursteen, waar we later uitgebreid op terugkomen.
Om je een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben we een paar setjes ontworpen. Staan de thema’s (zelf)liefde en compassie in jouw leven centraal? Kies dan voor de pink bedel, in combinatie met de self love bedel, de heart bedel, de rose quartz bedel en de rhodonite bedel en hang deze set aan de schakelarmband voor een statement look. Heb je meer met vrijheid, plezier en het loslaten van oud zeer? Ga dan voor de compass bedel, de rainbow bedel, de sky blue bedel, de lilac bedel, en de dalmatian stone bedel. Met welke combinatie laat jij zien waar je voor staat in het leven?

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de €50,- is de verzending van je pakket gratis*