CUS® Momentjes

CUS® Momentjes

Lezen CUS® Momentjes 3 minuten Volgende Cadeau Inspiratie Feestdagen

CUS® Sieraden met betekenis








Gepersonaliseerde sieraden

Changeable Unique Style, dat is waar CUS® voor staat: stijlvolle, stainless steel sieraden met betekenis. Deze kun je helemaal naar wens samenstellen, waardoor je verzekerd bent van unieke sieraden met een boodschap. Op die manier kun je op een subtiele manier uitdragen waar je voor staat, of aan een geliefde laten zien wat diegene voor je betekent.

Zussen sieraden van stainless steel

Wat is jouw persoonlijke stijl? Houd je van de betekenis van natuursteen, kleuren die een bepaalde boodschap uitdragen of betekenisvolle symbolen? Draag je meerdere kettingen als necklaceparty, of heb je liever één strak design, zoals de snake ketting, die je elke dag draagt? Met CUS® draag je altijd sieraden met betekenis, die uitdragen waar jij voor staat. De gepersonaliseerde sieraden zijn gemaakt van stainless steel, waardoor je bent verzekerd van een stijlvolle look die mooi blijft. Verwen jezelf met een CUS® sieraad, of creëer matching zussen sieraden met een boodschap.

Bedels met betekenis

Is jouw unieke stijl zo veranderlijk als het weer, of vind je het fijn om jouw persoonlijke boodschap af te wisselen? Met CUS® verander je jouw gepersonaliseerde sieraden in een handomdraai. Iedere betekenisvolle bedel uit de CUS® collectie is namelijk voorzien van een clicker. Dit is een stainless steel ringetje die je zonder gereedschap open en dicht kunt klikken. Op die manier mix & match je jouw favoriete sieraden met betekenis met elkaar en draag je iedere dag, week of seizoen de boodschap uit die op dat moment bij je past.

Persoonlijke sieraden samenstellen met CUS®

Vraag je je af welke betekenisvolle bedels bij jou passen en welke combinatie je het beste kunt kiezen? Snappen we. Gelukkig zijn er geen regels en kun je helemaal losgaan! Bij iedere bedel staat beschreven waar de betekenis voor staat. Ben je bijvoorbeeld gek van het thema ‘(self)love’ en houd je van de kleur roze? Dan past de combinatie van de rose quartz bedel, pink bedel, self love bedel en de heart bedel helemaal bij jou. Kies hierbij de schakel armband met grove schakels en je hebt een unieke bedelarmband samengesteld!
Ben jij (of een geliefde) wat zenuwachtig of bezorgd aangelegd en wil je graag een sieraad met kalmerende betekenis? Ga dan voor de blue lace agate bedel in combinatie met de amethyst bedel, evil eye bedel, lilac bedel en de blue bedel. De adembenemende kleuren stralen rust uit en bovendien zou blue lace agaat een kalmerende werking hebben.

Moeder dochter sieraad

Voor een verjaardag, als moeder dochter sieraad voor moederdag of zomaar, omdat je simpelweg gek bent op diegene. Persoonlijke cadeaus zijn extra betekenisvol, omdat ze een boodschap met zich meedragen. Met de gepersonaliseerde sieraden van CUS® laat je zien wat een dierbare voor je betekent. Stel je voor hoe mooi het gesprek wordt als je uitlegt waar de betekenisvolle CUS® bedels voor staan en waarom je die voor je geliefde hebt uitgekozen. De CUS® sieraden met betekenis krijgen hierdoor nóg meer waarde. Met welke vriendinnen deel jij je vriendschap sieraden? Of ga je voor een uniek moeder dochter sieraad? Neem een kijkje bij de complete CUS® collectie om jouw match te vinden.

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de €50,- is de verzending van je pakket gratis*