Valentijnsdag

Valentijnsdag

Sieraad Valentijnsdag

CUS® Valentijnscadeau

Het is weer bijna zover: 14 februari is het Valentijnsdag, dé dag van de liefde. Wil jij je onvoorwaardelijke liefde kenbaar maken aan de belangrijkste persoon in jouw omgeving? Met een sieraad van CUS® laat je zien wat de liefde van je leven voor jou betekent. Een sieraad Valentijnsdag staat namelijk symbool voor bijzondere eigenschappen. Bovendien kun je, middels de betekenisvolle bedels, een speciale boodschap toewensen. Op die manier laat je zien hoe speciaal die persoon is voor jou. Ben je benieuwd hoe je deze boodschap het beste kunt overbrengen? Lees snel verder!

Hartjes armband met liefdevolle boodschap

Ga je jouw lover verrassen met een ultiem liefdesgeschenk van CUS®? Goede keuze! De stijlvolle sieraden vrouw zijn gemaakt van goud- of zilverkleurig stainless steel, waardoor ze mooi blijven. Bovendien kun je de sieraden personaliseren door er betekenisvolle bedels aan te hangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ketting hartje om je dierbare mee te verrassen? De perfecte sieraden vrouw kun je helemaal zelf creëren op basis van persoonlijkheid.

Ketting hartje samenstellen

Wist je dat het samenstellen van een sieraad Valentijnsdag heel eenvoudig is? Hier heb je helemaal geen gereedschap voor nodig. Aan iedere betekenisvolle bedel zit namelijk een clicker bevestigd. Dit is een stainless steel ringetje dat je met de hand open en dicht klikt. Op die manier kun je heel gemakkelijk het sieraad met een boodschap voor je geliefde samenstellen.
Houd je lief van een minimalistische en strakke look? Kies dan voor de snake ketting smal en hang er één betekenisvolle bedel aan, zoals de heart bedel. Op die manier stel je in een handomdraai een prachtige ketting hartje samen. Ga je liever voor een hartjes armband? Combineer dan de grove schakelarmband met één of meerdere heart bedels. Bovendien staan er nog veel meer bedels in het teken van de liefde. Deze kun je eenvoudig aan je hartjes armband toevoegen, om een complete bedelarmband te creëren. Andere bedels met liefdevolle betekenis voor jouw sieraad valentijnsdag zijn de rose quartz bedel, de rhodonite bedel, de self love bedel en de pink bedel. Voor een nóg persoonlijker sieraad valentijnsdag vul je deze bedels aan met andere bedels van de CUS® collectie, die passen bij jouw geliefde. Je cadeau maak je uiteraard compleet met een prachtige verpakking. Met de stijlvolle en unieke CUS® cadeauverpakking ben je verzekerd van een liefdevol uitpakmoment. Met welke combinatie verras jij je lief?

Samengestelde sieraden vrouw

Vind je het tóch ingewikkeld om een ketting hartje voor jouw geliefde samen te stellen, of weet je niet waar je moet beginnen met het creëren van een bedelarmband? We got you! Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij van CUS® twee setjes als sieraad Valentijnsdag voor je samengesteld. Deze gaat kant en klaar met één klik naar je winkelmandje, inclusief stijlvolle cadeauverpakking en een bijpassende kaart waar je een persoonlijke boodschap op kunt schrijven. In deze cadeauverpakking vind je onze prachtige schakelarmband Yara en armband Mira of de kettingen Neva en Mira samen met 3 bedels. De Meaningful Stone bedel Rhodoniet, de Meaningful Colour bedel in de kleur Roze en de Meaningful Sign bedel hartje. Dit pakket staat volledig in het teken van de liefde en is perfect voor aankomende Valentijnsdag!