Moederdag sieraden van CUS®

Moederdag sieraden van CUS®

Vier de eerste zonnestralen met CUS® Lezen Moederdag sieraden van CUS® 3 minuten

Moederdag sieraden van CUS®

CUS® moederdag cadeau idee

Moederdag staat weer voor de deur! Wil jij graag aan je lieve mama laten weten wat ze voor je betekent? Of is er een ander dierbaar persoon in jouw leven die een moederfiguur voor jou is en die je graag wilt verrassen met een moederdag cadeau? Met CUS® creëer je zelf een moederdag ketting of armband met een bijzondere betekenis. Op die manier geef je jouw moeder een gepersonaliseerd cadeau met een liefdevolle en unieke boodschap. Lees snel verder voor het ultieme moederdag cadeau idee. ‘CUS mom only deserves the best!

Creëer je eigen moeder dochter sieraad

Wat is nog leuker dan moederdag sieraden? Juist, een moeder dochter sieraad! Waarom zou je alleen je mama een CUS® sieraad cadeau doen, als jullie een matching sieraad kunnen dragen? Een moeder dochter sieraad straalt verbondenheid uit en dat is waar jullie voor staan. Elke keer als je naar je sieraad kijkt, denk je aan haar - en zij zal hetzelfde ervaren met jou. Bovendien geven de betekenisvolle CUS® bedels jullie sieraad nóg meer waarde.

Wist je dat het heel eenvoudig is om een moederdag armband of ketting samen te stellen? Bovendien heb je hier helemaal geen gereedschap voor nodig. Aan iedere betekenisvolle bedel zit namelijk een clicker. Dit is een stainless steel ringetje die je met de hand open en dicht kunt klikken. Op die manier kun je de bedels die je voor je moeder hebt uitgekozen in een handomdraai met elkaar combineren en afwisselen. Zo kun je haar later, bijvoorbeeld voor haar verjaardag, nieuwe bedels cadeau voor haar moederdag sieraad doen die bij haar passen op dat moment. Zo groeit het CUS® sieraad, dat ooit een moederdag cadeau idee was, met jullie mee tijdens bijzondere momenten in jullie leven.

Moederdag sieraden samenstellen

In een handomdraai stel je jouw moederdag ketting of armband samen. Hier leggen we uit hoe jouw moederdag cadeau idee tot stand komt. Om te beginnen kies je een goud- of zilverkleurig stainless steel sieraad. Ga bijvoorbeeld voor de chunky schakelarmband, of wat dacht je van de stijlvolle snake ketting breed? Dit sieraad vormt de basis voor de boodschap die jij je lieve mama wil wensen. Vervolgens kies je bedels die passen bij jouw moeder. Is ze gek op de betekenis van natuursteen? Neem dan een kijkje bij de CUS® meaningful stones collectie. Als ze dol is op kleuren, is de CUS® meaningful colors iets voor haar. De betekenis van iedere bedel staat uitgebreid beschreven, zodat je verzekerd bent van een combinatie die bij haar past. Ten slotte voeg je bij de check-out de stijlvolle cadeauverpakking toe voor een onvergetelijk uitpakmoment.

Vind je het ingewikkeld om zelf moederdag sieraden samen te stellen? We got you! Speciaal voor moederdag hebben we 2 setjes gecreëerd waarmee je jouw liefde voor je mama laat zien. Met één klik voeg je ‘m toe aan je winkelmandje, inclusief stijlvolle cadeauverpakking. Met welk sieraad geef jij moederdag extra betekenis?